Muzikale wandeling Oosterleek

Infos, Onze praatjesmaker, Uncategorized Sep 21, 2018 No Comments
We spelen weer op de inmiddels vertrouwde plek bij Kees en Annemiek op Oosterleek nr. 12!

MUZIKALE WANDELING IN OOSTERLEEK

Op zondag 30 september a.s. wordt er voor de achtste keer de muzikale wandeling door Oosterleek georganiseerd. Er wordt op 18 verschillende locaties gemusiceerd. Vele dorpsgenoten in Oosterleek hebben toezegging gedaan om in hun tuin de muzikanten te laten optreden met de mogelijkheid om met eventueel slecht weer onder/of in de overkap, schuur, tuinhuis of dars te spelen. Het aanbod qua muziek is zeer divers: Iers, sixties, swing, folk, country, kleinkunst, blues, etc. etc. Voor de mensen die graag zittend de muziek willen bijwonen is het aanbevolen om zelf een zomerstoeltje mee te nemen, dit omdat het onmogelijk is om in te schatten hoeveel mensen deze middag de optredens zullen bijwonen. De invulling van de middag is tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Het speelschema laten we aan de muzikanten over, het zijn nu eenmaal creatieve geesten die zich niet in een strak keurslijf laten persen. Maar door de vele locaties is er deze middag overal wel iets te beluisteren.

Oosterleek 6 bij Dave & Jose: Joe’s Massa. Bluesband
Oosterleek 9 in het Kerkje: Robert en Henk. Steve Earle Project.

Oosterleek 10 bij Dick & Karin: Skippers. Mooie top 40 covers in een akoestisch jasje.
Oosterleek 11 bij Klaas & Jeanet : Freddy and the sixties. Muziek uit de jaren ’60 & ‘70

Oosterleek 11 huisje 4 Jan Osinga: Allmost Friday. Covers van de jaren ’80 tot heden
Oosterleek 12 bij Kees & Annemiek: Click. Speelt muziek uit de top 100.

Oosterleek 15 bij Marius en Julia : ODEjazz. Diverse stijlen jazz en dixieland
Oosterleek 18 bij Jan & Meta: The New Hurricanes. Sixties

Oosterleek 20 bij Margeet & Christel: Waterwijs. Muziek over het water en de dijk
Oosterleek 21 bij Jeroen & Lisan : Bottle up en go. Skiffle, country, blues, soul & rock&roll.                                                                                                                                                                                                                                                              Oosterleek 23 bij Co & Yvonne: Voice Over. Meerstemmige popklassiekers
Oosterleek 24 bij Peter & Annemarie: Duo Soelaas. Jazz, pop en cabaret

Oosterleek 25 bij Elly & Klaas: Roik. Popklassiekers uit de sixties en seventies
Oosterleek 31 bij Ron & Merlyn: Ad Goossens. Troubadour

Oosterleek 39 Huisje van Balk: Marianne en Bart. Mooie akoestische luisterliedjes
Oosterleek 30 bij Kees & Mieke: The Clue. Met muzikale juweeltjes uit de pophistorie

Oosterleek 43 bij Dennis & Miranda: Brown Sugar. Americana.
Lekerweg 2 bij Jan Steen: Cat in The Corner. Frans, Iers, Schots en Scandinavische folk

Er wordt geen entreegeld gevraagd, omdat de muzikanten deze middag belangeloos optreden. Maar er zal wel na elke set even met de pet worden rondgegaan of er zal een money basket staan. Het zou door de muzikanten zeer op prijs worden gesteld als u wat doneert. Tevens zullen er van de deelnemende muzikanten cd’s te koop worden aangeboden.

Om 15.30 uur: optreden van FRANZEN PLAYS FOGGERTY (C.C.R. TRIBUTE) in Herbergh ‘t IJsselmeer

Een vriendelijk verzoek voor mensen die uit de omliggende dorpen komen: kom, als het kan, op de fiets. Voor de mensen die met een auto komen het verzoek om vandaag VIA DE DIJK NAAR OOSTERLEEK TE KOMEN I.V.M DE TRUCKRUN WESTFRIESLAND DIE VANMIDDAG TUSSEN 14.00 EN 15.00 UUR DOOR WIJDENES GAAT. Graag de auto buiten het dorp te parkeren in de brede berm langs de dijk. Dit om overlast te voorkomen voor bewoners en andere bezoekers van de wandeling. Veel plezier toegewenst namens de bewoners mooi Oosterleek (Gem. Drechterland).

Comments are closed.